Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kavendonas noslēpumi" by Barbara Teilora Bredforda ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kavendonas noslēpumi

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kavendonas noslēpumi
  • Author : Barbara Teilora Bredforda
  • Release Date : January 25, 2019
  • Genre: Historical,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1664 KB

Description

Londona, 1949. gads

Princeses Elizabetes kāzas bija visus uzmundrinājuÅ”as, un galvaspilsētā atkal ir atgriezusies enerÄ£ija un pacilātÄ«ba. AugstdzimusÄ« Alisija Stantona iekaro valdzinoÅ”o kino pasauli. Vienlaikus Viktorija Brauna uzsākusi modes fotogrāfes karjeru. DzÄ«ve piedāvā plaÅ”as iespējas.

Bet cēlais Kavendonas nams, kurā abas ir uzauguÅ”as, Otrā pasaules kara laikā ir pieredzējis grÅ«tus laikus, un arÄ« tagad to apdraud bankrots. Turklāt pirmo reizi Ä£imeņu vēsturē Ingemi un Svonni ir sastrÄ«dējuÅ”ies, bet, ja tiks atklāti Kavendonas noslēpumi, bÅ«s apdraudēti gan jaunākie, gan vecākie nama iemÄ«tnieki. Vai Ingemiem un Svonniem izdosies salÄ«gt mieru, lai glābtu Ä£imenes godu un nākotni?

“AizraujoÅ”a Ä£imenes sāga seriāla “Dauntonas abatija” faniem... Kaisles un mÄ«lestÄ«bas piesātināts romāns, kurā neiztrÅ«kst arÄ« drāmas un biedējoÅ”u brīžu.”

lovereading.co.uk

Barbara Teilora Bredforda (1933) ir angļu rakstniece, kuras romāni tulkoti vairāk nekā 40 valodās, izdoti 90 valstÄ«s un pārdoti vairāk nekā 90 miljonos eksemplāru. Romāns “Kavendonas noslēpumi” ir cikla noslēdzoŔā grāmata.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


PDF Ebook Download "Kavendonas noslēpumi" Online ePub Kindle